Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

Як вода впливає на смак Ваших улюблених напоїв?

У Китаї вважається, що для приготування справжнього чаю необхідне гармонійне поєднання трьох складових:

  • хороша вода;
  • знання майстра;
  • чайний лист високої якості.

Роль якісної води для приготування смачного чаю є найважливішою. Ключові показники доброї води повинні не тільки відповідати санітарним нормам, а й мати оптимальний мінеральний склад для приготування того чи іншого напою.

Виробники бутильованої води виробляють воду різну за смаковими якостями. Одні роблять смак більш яскраво вираженим, інші - менш яскравим. Загальна мінералізація води і її складові також можуть відрізнятися, що говорить про якість води.

У попередній статті ми говорили про те, на що необхідно звертати особливу увагу при виборі постачальника бутильованої води. Водопровідна вода, дистильована, фільтрована вода не можуть бути повноцінною основою для приготування смачного, ароматного чаю чи кави. Якщо хочете отримати неперевершені і міцні напої - використовуйте для приготування м'яку, свіжу, артезіанську воду з мінімальним вмістом мінеральних компонентів, власне, це і допомагає розкрити смак справжньої кави або чаю в повній мірі.

Заради чистоти експерименту, спробуйте приготувати каву на дистильованій  воді, адже вона не містить домішок, які забивали б смак чаю або кави. В результаті такого експерименту Ви отримаєте каву тьмяного кольору, без яскраво вираженого смаку і запаху, до того ж неміцну.

Ще одна беззаперечна перевага м'якої, артезіанської води для приготування кави - відсутність накипу на електроприладах, в результаті зменшення таких мікроелементів як: кальцій і магній, що подовжує їх експлуатацію.

Тому дотримуйтесь наших порад при виборі постачальника бутильованої води, звертайте увагу на мінеральний склад води, глибину свердловини, наявність сертифікатів. Єдина в Україні «жива» вода, видобута з пластів Юрського періоду (глибина свердловини 323 м.) Ідеальний баланс мінералів забезпечений природою - вода не проходить додаткової хімічної обробки . Єдина в Україні вода, що має сертифікат якості NSF.

Вода ЕТАЛОН - незамінний помічник на Вашій кухні.

Про чайну церемонію в Китаї та  Японії очікуйте в наступних статтях.