Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

ТОП - 10 порад для краси, яких можна досягти з допомогою води!

Оксамитова шкіра

Вода - невід'ємний компонент процесу регенерації тканин. Шкіра людини, вага якої 60 і 70 кг, містить відповідно 9 і 11 літрів води. Дегідратація - одна з причин старіння шкіри і втрати прекрасного зовнішнього вигляду.

Коли шкірі не вистачає води, вона стає сухою, тьмяною і зморшкуватою, втрачає свою еластичність, пружність і колір. На ній з'являються прищі, оскільки потові і сальні залози закупорюються і слабо виводять токсини.

Постачання шкіри достатньою кількістю води допомагає запобігти виникненню згаданих проблем і ефективно боротися з ними.

Струнка талія

Переїдання може залишити помітний відбиток на вашій фігурі. Однак з ним можна боротися за допомогою води. Рясне пиття (більше 2 літрів в день) знижує апетит і знімає гострі напади голоду. Більш того, достатня гідратація тканин стимулює ферментативну активність і, як наслідок, спалює запаси жиру.

Здорове волосся і нігті

Для красивої і сяючої шкіри, здорового волосся і нігтів також обов'язково вживання артезіанської води. Вона насичує організм людини всіма необхідними мінералами для краси і гарного самопочуття.

При об'ємному вживанні води на шкірі перестають з'являтися висипання, прищі, вона стає зволоженою, гладкою, м'якою. Волосся при митті не страждає від жорсткої хлорованої води, тому менше випадає, швидше росте і виглядає більш доглянутими. Нігті перестають розшаровуватися, стають міцними.

 Тонке, ламке волосся говорить про брак вітамінів або необхідних мікроелементів в організмі. Почніть з вживання води, насиченою мікро і макроелементами, необхідними для здорового росту волосся.

Гарний настрій

Головною зброєю будь-якої дівчини є її посмішка і щасливі очі. Досить цікавим підтвердженням є той факт, що вода піднімає настрій більше, ніж шоколад, а калорійність води становить 0 калорій.

Енергійність

Випиваючи склянку води щоранку, Ви запускаєте безліч метаболічних процесів, надаючи зміцнюють дію на організм, підвищуючи енергійність всього організму.

Знеболююча дія

Коли організм досить насичений водою, м'язи стають більш еластичними, зменшується біль в суглобах, а також пом'якшується несприятливі наслідки розтягнення зв'язок.

Детоксична дія.

Ще один незамінний вплив питної води на здоров'я людини полягає в тому, що вона сприяє виведенню токсинів з організму природним чином - з біологічними рідинами (сечею, потом).

Імунітет

Міцніє імунітет, людина рідше хворіє сезонними на ГРВІ та грип. Організм омолоджується завдяки виведенню очищеною водою шкідливих токсинів з організму, прискоренню обміну речовин. Проходять болі в шлунку, печія, пропадає відчуття тяжкості після щільних обідів і вечерь.

 

Здоров'я організму і внутрішніх органів

В ході наукового експерименту каліфорнійськими вченими було доведено, що щоденне вживання 5-ти і більше склянок питної води в день знижує ризик серцевого нападу, захворювань товстої кишки і сечового міхура. Крім цього вода покращує травлення і виводить канцерогени з організму. Це ще один аргумент просто сьогодні купити питну воду в Києві від надійного і перевіреного постачальника.

Приплив крові

 При регулярному прийомі холодного душу, особливо на голодний шлунок, до шкіри стимулюється приплив крові, а «голодна» кров здатна збирати з клітин шкіри всі токсини і шкідливі речовини. Крім того, шкіра насичується киснем - і її зовнішній вигляд поліпшується. Не варто забувати і про кубики льоду, які є прекрасним тонізуючим засобом. Протираючи шкіру кубиком льоду, ви освіжаєте її, і вона робиться пружною, очищається, поліпшується циркуляція крові, звужуються пори, розгладжуються зморшки.