Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

Якість води - запорука здоров'я.

За даними ВООЗ (Всесвітньої організації охорони здоров'я), більше 80% всіх проблем здоров'я людини пов'язані з якістю питної води. Не може людина бути здоровою, коли п'є неякісну питну воду. Значення питної води для життєдіяльності людини загальновідомо: оскільки організм дорослої людини на 70% складається з води, то, вирішуючи проблему якості питної води, людина вирішує 70% проблем, пов'язаних зі своїм здоров'ям.

ТМ «Еталон», що завоювала довіру тисяч споживачів України, звертається до кожного українця із цим риторичним питанням. Яку воду п'єте Ви? Обратноосматіческую, фізіологічно повноцінну артезіанську, хлоровану водопровідну або з бювету?

Сьогодні в Україні основні джерела питної води - це водопровід, бювети і артезіанські свердловини, які використовуються для виробництва бутильованої води.

Водопровідна вода - доступна кожному, але хлор, який використовують для знезараження на очисних спорудах, токсичний і робить згубний вплив на організм людини. До речі саме з цієї причини вчені пов'язують вживання хлорованої води з виникненням онкозахворювань, хвороб травного тракту, серцево-судинними, шкірними захворюваннями, проблемами з волосяним покровом.

 Вода в бюветах НЕ знезаражується, але говорити, що вона безпечна для здоров'я, ми не можемо, так як в бюветах необхідно проводити часто очисні роботи і контролювати склад води

 Вода, отримана методом зворотного осмосу, є непридатною для щоденного вживання, так як вода позбавлена ​​всіх мінеральних солей, кальцію і магнію, необхідних для життєдіяльності людини, тому її виправдано можна називати «мертвої». Процес зворотного осмосу полягає в проходженні вихідної (наприклад, водопровідної) води через найтоншу напівпроникну мембрану, яка не пропускає навіть найдрібніші низькомолекулярні домішки розміром менше 0,001 мікрона.

Єдиною альтернативою доступу до чистої, фізіологічно повноцінною воді є артезіанські свердловини. Вода з артезіанської свердловини вважається найкориснішою, абсолютно безпечною для вживання.

Але як розібратися у великій різноманітності бутильованих вод і вибрати серед них дійсно повноцінну артезіанську воду. Адже дуже часто кінцевому споживачеві пропонують воду з під крана, за яку він повинен заплатити як за артезіанську.

Перш за все, вивчіть етикетку, зверніть увагу на склад води, особливо, на показник сухого залишку. Якщо цей показник менше 100мг / дм³, то це так званий "зворотний осмос" ,. Така вода не придатна для регулярного вживання.

Так само потрібно звернути увагу, яку вихідну воду використовують для отримання кінцевого продукту (артезіанську або водопровідну). Само собою, необхідно вибирати артезіанську. Не полінуйтеся набрати номер телефону виробника, попросіться на екскурсію. Якщо йому нічого приховувати, він в екскурсії не відмовить. А познайомившись з процесом виробництва води, Ви самі приймете правильне решеніе.Налічіе документів і сертифікатів якості продукції говорить про відповідність високим міжнародним стандартам. Найкраще вибирати відомих виробників, які мають хорошу репутацію і багаторічний досвід роботи на ринку.

На даний момент бутильована вода, зокрема, вода ТМ "Еталон", є найбезпечнішою, так як проводиться згідно з вимогами державного стандарту, під жорстким контролем висококваліфікованих фахівців .Добіться жорсткого контролю можливо лише маючи свої власні лабораторії, - як хімічну, так і мікробіологічну , - акредитовані в державному порядку.

Будьте здорові і пийте тільки фізіологіческі- повноцінну воду!