Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

8 причин, чому необхідно регулярно вживати воду

Наш організм, більш ніж на половину складається з води. Людині необхідно постійно, протягом усього життя, підтримувати цей баланс. Вода має такі властивості, якими не володіє більше жоден напій на планеті.

  1. Вода є найбільш важливим джерелом енергії в нашому організмі. Відсутність цієї необхідної речовини в людському тілі знижує ферментативну активність, в результаті чого працездатність падає і людина стає млявою. Крім того, вода ефективно знімає емоційне і фізичне напруження.
  2. Вода виводить з нашого організму токсини. Чим більше ми п'ємо, тим більше шкідливих речовин виводиться з нашого організму. Це одна з найважливіших функцій води в людському організмі.
  3. При щоденному вживанні води, поліпшується життєдіяльність клітин, шкіра зволожується зсередини, підвищується її еластичність та зменшується сухість. В результаті шкіра виглядає молодою і здоровою.
  4. Вода покращує діяльність суглобів. Коли води в організмі недостатньо, зменшується енергетична активність і припиняється вироблення необхідних ферментів. Від нестачі води в організмі хрящова тканина зношується, провокуючи артрози і остеохондрози. Щоб завжди залишатися в тонусі, досить привчити себе регулярно пити воду.
  5. Вода виводить з організму все зайве і запускає обмінні процеси. Тому тим, хто прагне скинути зайву вагу, рекомендується випивати 1,5-2 літри чистої води щодня.
  6. Вода бере участь в процесі травлення. За допомогою води протеїни і вуглеводи, якими наш організм харчується, засвоюються і доставляються в кровоносну систему. Вода сприяє виведенню відходів життєдіяльності в процесі сечовипускання.
  7. Вживання достатньої для організму кількості води, багаторазово скорочує ймовірність того, що у людини може статися серцевий напад. Люди, які випивають не менше 6 склянок води на добу, на 40% менше схильні до ризику інфаркту, ніж люди, що випивають меншу кількість цілющої вологи.
  8. Вода є регулятором охолодження організму. Вода бере участь в процесі терморегуляції. Вживаючи воду, температура Вашого тіла завжди буде в нормі.

 

Вживаючи достатню кількість чистої і корисної води, Ваш організм обов'язково віддячить Вам відмінним самопочуттям і міцним здоров'ям!