Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

Що обрати - кулер або чайник? Переваги кулера

Кулер для води - це пристрій для нагрівання та охолодження питної води. Точніше кажучи, він призначений не просто для нагрівання та охолодження води, але і для підтримки температуру води на необхідному рівні. Такий пристрій до недавнього часу застосовувався лише для офісів, але на сьогоднішній день - це відмінний пристрій для облаштування будинку. Це відмінна заміна чайнику, так як кулер має масу позитивних якостей.

  • Для початку варто поглянути на перелік технічних властивостей електрочайника та кулера, головним чином на енерговитрати. В середньому чайник тягне від одного до півтора кіловат енергії. Кулер більшу частину часу не працює. Він включається лише тоді, коли температура води падає нижче 90-95градусів. Його споживання енергії становить від 0,5 до 1 кВт, в залежності від моделі.
  • Вода має структуру. Зазвичай при кип'ятінні, структура води руйнується. Крім того, всі корисні мікро і макроелементи знищуються. Кулер не кип'ятить воду, а нагріває її до певної температури. Таким чином, вода залишається «живою».
  • В кулері вода має постійну температуру, що дозволяє відразу заварити собі каву або чай без очікування, економлячи Ваш час. При використанні чайника потрібен певний час.
  • Кулер дуже простий і зручний у використанні. Всі кулери для води оснащені зручними кранами або кнопками для води, завдяки чому Ви з легкістю наберете гарячу або холодну воду в кружку без ризику обпектися окропом.
  • На сьогоднішній момент, існує величезний вибір кулерів, виконаних в різних кольорових варіаціях і дизайні. У деяких моделях підлогових кулерів є додаткові шафка або холодильник, що дуже зручно як для офісу, так і для дому.

 

У нашій компанії Ви зможете придбати кулер, який відповідає всім Вашим вимогам та потребам (настільний, підлоговий, компресорний, електронний) https://www.etalon.com.ua/kuleri