Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

ЕТАЛОН - з турботою про людей.

«ЕТАЛОН - Україна» - компанія, яка уособлює стабільність та успіх. Основна місія компанії - кожен день давати людям можливість вільно використовувати кращу в Україні воду, добуту з глибинних пластів Юрського періоду. Цим ми робимо свій внесок у формування здорової нації.

За 20 років роботи компанія перетворилася в надійного постачальника унікальної природної води для жителів Києва та області. Завдяки ЕТАЛОНу за цей час до столу українців були доставлені десятки мільйонів літрів екологічно чистої і бездоганної за смаком води. Усвідомлюючи свою відповідальність за розвиток ринку води, біля витоків якого ми стояли, ЕТАЛОН прагне до побудови сучасного, соціально відповідального і дружнього до споживача бізнесу.

Для компанії «ЕТАЛОН - Україна» корпоративна соціальна відповідальність (КСВ) - набагато більш ємне поняття, ніж просто благодійність або своєчасна сплата податків. Наша корпоративна соціальна відповідальність базується на кількох основних цілях: задоволений і здоровий клієнт, щасливий і успішний колектив, країна, що розвивається. По кожному з цих напрямків ми активно працюємо.


Стратегія корпоративної соціальної відповідальності компанії включає кілька основних напрямків:

- підтримка співробітників і членів їх сімей (нещасний персонал не зможе зробити клієнтів щасливими);

- допомога найбільш потребуючим (ми не зможемо байдуже проходити повз чужого нещастя);

- турбота про навколишнє середовище (чиста природа - основа і гарантія успіху нашого бізнесу).


В рамках реалізації нашої стратегії КСВ у 2016 році ми допомогли реабілітаційному центру для інвалідів, активно брали участь в озелененні Києва, проводили суботники з прибирання сміття, впроваджували програму «зелений офіс», надавали підтримку дітям і співробітникам компанії з особливими потребами.

У 2017 році ми будемо працювати  по кожному напрямку. Ми також продовжимо в своєчасному і повному обсязі перераховувати податки до державного та місцевих бюджетів, розуміючи важливість кожної бюджетної гривні для соціального захисту населення.