Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

ТОВ «Еталон-Україна» вітає всіх зі святом Хрещення Господнього!

19 січня відзначається церковне свято Водохреще. Його святкують ще з часів Русі, проте і до нашого часу збереглися народні водохресні звичаї.

 

Головний символ свята – вода. Вважається, що в цей день вона має особливу силу зцілення. Саме тому на Водохреще люди зранку ходять до церкви освячувати воду, а головним святковим обрядом є купання в ополонці. 

Здавна свячену воду давали випити кожному члену родини натщесерце, щоб та подарувала тілесне та духовне здоров’я.

Дівчата наливали воду у миску, кидали туди намисто або кетяг калини і вмивались – щоб бути вродливими. Воду давали й худобі, щоб хвороб не боялась.
     Цією водою також освячували хату. Брали кілька стебел з дідуха та окроплювали всі кімнати, щоб нещастя оминали. Тим часом один із членів родини малював крейдою хрести на дверях та вікнах.

 

Компанія «Еталон-Україна» шанує українські звичаї та традиції  та щорічно запрошує священнослужителя на підприємство. Зранку 19 січня буде проведений обряд освячення питної води «Еталон Класична», всієї лінії розливу та свердловини.

 

Уже сьогодні Ви маєте змогу оформити попереднє замовлення на освячену воду. Звертаємо Вашу увагу, що доставка цієї води буде здійснюватися лише 20 та 21 січня.

 

Щоб залишити заявку, телефонуйте за номерами: (044) 20-707-20 та (067) 40-477-77.