Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Відмовляймося від поліетилену – ми зробимо навколишній світ чистішим! Збережемо екологію планети.

В компанії ТОВ «Еталон-Україна» з 29 липня стартує просвітницька кампанія "Без поліетилену".

При доставці питної води, ми не будемо використовувати упаковку для 18,9л. бутлів для всіх видів, крім води «Еталон Преміум для Дітей». Таким чином, до 29 вересня буде обмежене використання поліетилену, що пов'язано зі шкодою, яку цей матеріал завдає екології.

28 січня у Верховній Раді був зареєстрований законопроект "Про зменшення кількості окремих видів відходів з поліетилену в цивільному обороті". Ініціатори законопроекту наводять статистику, що навіть в Європі, де певні обмеження на використання поліетилену діяли і раніше, за рік збирається близько 1 млн тонн таких відходів, термін розкладання яких - більше сотні років. А в океанах утворюються цілі сміттєві острови, які добре видно з супутників і настільки величезні, що їх уже називають "сміттєвим континентом". В Україні побутовий пластик практично взагалі не утилізується. А середньостатистичний українець використовує близько 500 одноразових поліетиленових пакетів в рік, які потім просто відправляються на звалище.

Просимо всіх клієнтів підтримати дану просвітницьку кампанію. Природа щедра до нас. Що ми маємо - усе від неї. Відплатимо їй своєю увагою, і вона стане ще щедрішою.