Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

Питний режим влітку в період спеки

Літо вносить корективи в наш питний режим. Саме в спеку потреба нашого організму в рідині зростає.

З віком, змінюється кількість рідини, необхідної людині. Люди похилого віку повинні пити менше, ніж люди зрілого віку. А дітям потрібно поповнювати водний баланс частіше ніж дорослим.

Скільки води необхідно вживати саме Вам, можна дізнатися, розрахувавши нескладну формулу - 30 грамів води для жінок або 40 грамів для чоловіків, необхідно помножити на повну вагу людини. Це і буде обсяг необхідної до вживання чистої, негазованої води. Але в спекотну погоду кількість вживаної води збільшується.

Влітку, для нормалізації температури тіла, наш організм починає виділяти додаткову рідину (піт), за допомогою якої організм здатний остудити сам себе. Тому так необхідно, вчасно поповнювати водний запас для нормального функціонування нашого організму.

Влітку не варто налягати на каву та газовані напої. Кава зневоднює організм, підвищує тиск, що в умовах спеки може негативно позначитися на здоров'ї. У всіляких солодких напоях, таких, як пакетовані соки і газована вода, занадто багато цукру, який тільки посилює спрагу.

Пити воду потрібно рівно стільки, щоб не виникали такі ознаки, як відчуття втоми, сухість у роті, головний біль і запаморочення. Пляшка з водою, повинна стати Вашим головним аксесуаром влітку. Дуже важливо мати під рукою питну воду, яка завжди прийде Вам на допомогу під час спраги https://www.etalon.com.ua/pit4evaya_vodaKUIM0

Найкраще пити чисту артезіанську воду, яка добре втамовує спрагу, освіжає, оновлює клітини, вимиває шлаки з організму та відновлює водний баланс https://www.etalon.com.ua/voda

Також, не маловажно влітку правильно харчуватися, і вживати в їжу набагато більше водомістких овочів, ягід і фруктів.

Прислухайтеся до свого організму і будьте здорові!