Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

Чому артезіанська вода настільки корисна та популярна?

Слово «артезіанська» походить від назви давньоримської імперії Артезіум (в сучасній Франції - Артуа). Саме тут вперше почали добувати артезіанську воду вже в XII столітті.

Артезіанські води розташовуються в найглибшому підземному шарі. Як правило, вони мають вапняні пласти, які захищають басейн з двох сторін. Вода в таких басейнах знаходиться в землі під тиском. В результаті буріння артезіанських свердловин, вода під тиском здатна сама добиратися до поверхні землі. Так як артезіанська вода знаходиться дуже глибоко під землею, то вона практично не бере участі у кругообігу води в природі. Більшою мірою, вода захищена від пестицидів, отрут та нітратів, які можуть потрапляти в грунт, річки, озера в результаті викиду промислових відходів. Вода з артезіанських джерел потребує тільки помірної обробки, так як не містить канцерогенних і токсичних сполук.

Артезіанська питна вода містить в собі велику кількість мінералів і мікроелементів.

На смак вода з артезіанської свердловини приємна і явно відрізняється від будь-якої іншої води. Крім того, її вживання сприяє поліпшенню загального стану здоров'я і самопочуття. Вода містить кальцій, який зміцнює кістки, покращує діяльність нервової системи та сприяє розвитку м'язової тканини. Калій і натрій з артезіанської води дуже добре засвоюється організмом людини, дозволяючи підтримувати мінеральний баланс.

Артезіанська вода - це найкраща вода, яка існує на нашій планеті.

Компанія «Еталон-Україна» пропонує своїм клієнтам тільки артезіанську питну воду, видобуту на глибині 323 метрів, яка підходить за своїм складом для щоденного вживання дорослим і дітям.