Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Корисні і небезпечні джерела питної води

Питна вода, призначена для споживання людиною, повинна відповідати всім встановленим вимогам, бути безпечною для організму людини, мати сприятливі властивості та нешкідливий хімічний склад. Вода повинна бути захищена від біологічного, хімічного та радіаційного забруднення.

Яка ж вода корисна для Вашого здоров'я, а якої необхідно уникати?

Джерельна вода

Джерело являє собою природний вихід підземних вод. Потрапляючи до поверхні, вода проходить багато стадій природної фільтрації, самоочищаючись в процесі від непотрібних домішок.

Говорячи про користь джерельної води для організму, потрібно відзначити що вона:

  • збалансована по хіміко-фізичному складу;
  • зберігає всі свої природні властивості;
  • збагачена киснем;
  • не піддається хлоруванню і іншим впливам.

Не можна гарантувати якість і чистоту джерельної води біля густонаселених мегаполісів. Викиди шкідливих речовин від близько розташованих підприємств та сильна загазованість, не залишає жодних шансів зберегти джерельну воду в первозданному вигляді. Щоб зменшити шкоду від вживання джерельної води, потрібно брати її тільки з перевірених джерел, що знаходяться далеко від населених пунктів і великих автодоріг.

Водопровідна вода

Британські та американські вчені встановили, що вживання в їжу водопровідної води, пов'язане з підвищеним ризиком розвитку деяких захворювань. У воді є мікроорганізми і бактерії, які є руйнівниками організму.

Для дезінфекції водопровідної води використовується хлор. І коли вода в решті потрапляє в наш будинок, вона ще містить високий рівень хлору і побічних продуктів хлору.

Хлорована водопровідна води помітно позначилася на здоров'ї людства. Сильно зріс відсоток ракових захворювань при вживанні хлорованої води.

Коли Ви вживаєте водопровідну воду без використання ефективної і надійної системи фільтрації, Ви змушуєте свої нирки і печінку фільтрувати залізо, хлор та інші забруднюючі речовини. Але навіть фільтри для води не здатні впоратися з повним очищенням від хімікатів.

Артезіанська вода

Артезіанські води утворювалися ще в дуже давні епохи через геологічні рухи земної кори. Вода з артезіанської свердловини вважається найкориснішою і абсолютно безпечною для вживання. Дійсно, в ній немає ніяких мікроорганізмів, вірусів і бактерій, а значить, в ній повністю відсутня небезпека зараження інфекційними захворюваннями.

Склад артезіанської води залишається стабільним в будь-який час року, не залежить від змін клімату, в тому числі випадання опадів, зниження або підвищення температури. Артезіанська вода часто насичена фтором, залізом, магнієм і кальцієм.

Артезіанська вода володіє хорошими смаковими властивостями, так як на них не впливають забруднення і органічні речовини.

Користь артезіанської води підтвердження неодноразово. Тільки вона не схильна до антропогенних забруднень та розвитку мікроорганізмів.

 

З перших днів своєї роботи, наша компанія дотримується головних принципів: бездоганна чистота води ТМ «Еталон», підтверджена жорсткими міжнародними стандартами якості; надійне сучасне автоматизоване обладнання; щоденний контроль якості води на всіх стадіях виробництва.

Пийте корисну питну воду і будьте здорові!