Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Допомогти легко!

Компанія ТОВ «Еталон-Україна» є відповідальною компанією, яка надає соціальну підтримку та допомогу благодійним компаніям, які сприяють вирішенню соціальних проблем суспільства.

Саме тому, 23 серпня 2018 року, наша компанія, підтримала благодійну організацію Міжнародний благодійний фонд імені Святого Андрія», в допомозі закладу КЗ КОР Київський обласний центр «Мати і дитина разом» (м. Фастів).

Даний заклад надає соціально-психологічну допомогу матерям, які з різних причин опинились у складних життєвих обставинах, за яких існує ризик відмови від новонародженої дитини. В центрі, мам навчають батьківським навичкам, розвивають відповідальне батьківство, та навчають формуванню прихильності матері до дитини.

Нашою компанією було передано на користь центру, питну артезіанську воду ТМ «Еталон». Адже вода – це джерело життя. Особливо чиста артезіанська вода, яка так необхідна для маленьких дітей та їх мам.

Про благодійну організацію «Міжнародний благодійний фонд імені Святого Андрія».

Організація була створена в 2015 році та здійснює благодійну діяльність в інтересах суспільства й окремих категорій осіб: дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей інших соціально незахищених категорій сімей. Адже діти – це наше майбутнє!

 

Допомогти легко! Не забувайте підтримувати тих, хто цього найбільше потребує!