Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

САНІТАРНА ОБРОБКА КУЛЕРА - ЕКОНОМІЧНИЙ ЗАСІБ ЗБЕРІГАТИ НАЙВИЩУ ЯКІСТЬ ВОДИ І ДОВГОСТРОКОВІСТЬ ТЕРМІНУ СЛУЖБИ АПАРАТУ.

Кулер є найбільш зручним обладнанням для вживання бутильованої води. Але, щоб експлуатація кулера служила довгі роки і вода завжди була смачною - потрібно регулярно (з періодичністю 3-6 місяців) чистити кулер.

Чому Важливо чистити кулер?

Основним джерелом зараження кулера бактеріями є самі споживачі. Досить один раз встановити ємність з водою брудними руками, щоб в кулер потрапили мікроорганізми. Бактерії потрапляють в кулер разом з фрагментами паперових етикеток, які наклеюється на пробку бутля.

Крім погіршення смакових якостей води, колонії бактерій швидко розростаються і утворюють на стінках баків і шлангів кулера зеленуватий слизистий наліт.

Крім біологічних забруднень в кулерах  відкладаються мінеральні солі.

Будь-яка джерельна вода містить необхідні для здоров'я людини мікроелементи (кальцій, калій, магній і ін.). При нагріванні води, коли кулер працює в режимі "чайника", відбувається частковий осад цих мінералів на поверхні. Через деякий час (як показує практика - це 3-6 місяців) внутрішня поверхня бака, в якому відбувається нагрівання води, а також тени, покриваються шаром до 0,2-0,5 мм важкорозчинних солей - всім відома "накип", яка вкорочує життя апарату, а також негативно позначається на смакових якостях води.

З якою періодичністю чистити кулер?

Європейські компанії вже давно практикують чистити кулера, як мінімум, один раз в шість місяців, за умови, якщо обладнання використовується досить інтенсивно. Якщо ж кулер стоїть в гарячому цеху або іншому виробничому приміщенні, то чистку треба здійснювати один раз в квартал.

Переваги чистки кулера від компанії ТОВ «ЕТАЛОН-Україна»

 

Всі кулери, що надходять від клієнтів в компанію «ЕТАЛОН-Україна» проходять діагностику, в результаті якої виявляється характер і ступінь забруднень, а також проводиться тестування апарату по всіх параметрах: герметичність з'єднань, надійність електричних ланцюгів і агрегатів та ін. За результатами діагностики визначається перелік необхідних заходів, які узгоджуються з кожним клієнтом персонально.

Для збереження смакових якостей питної води і уникнення дорогого ремонту, ми рекомендуємо всім клієнтам проводити профілактичну обробку кулера.

 Головна перевага чистки кулерів в компанії «ЕТАЛОН-Україна» - це те, що ми робимо це оперативно і за вигідними цінами.

З розцінками Ви можете ознайомитися на нашому сайті: http://www.etalon.com.ua/ua/remont

 

Для нас дуже важливо, щоб кожен українець пив чисту, фізіологічно повноцінну воду, тому ми дбаємо про Вас і Ваше здоров'я протягом усього періоду співпраці.