Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Пом'якшена вода для побутової техніки

Побутова техніка вимагає правильного та якісного догляду. Найбільшої шкоди техніці завдає вода, яку ми використовуємо в процесі її експлуатації. Найважливішим параметром води є її склад.

Великої шкоди техніці наносять сольові утворення в воді, які осідають на механізмах у вигляді накипу, поступово виводячи її з робочого стану.

Водопровідна вода наповнена хімічними елементами, такими як хлор, яким очищують воду. Крім того, у воді з-під крану можуть бути токсичні речовини, які потрапляють з засмічених труб. Ці домішки не зможуть гарантувати довговічності Вашій техніці, а Вашому організму - здоров'я.

Кавомашини

Вода - це те, в чому вариться кава, тому від її якості багато чого залежить.

У будь-який момент, смак та аромат напою раптово може втратити свою дивовижність та стати неприємним, а потім кавомашина обов'язково дасть збій. І всьому виною - погана якість використовуваної води.

Вода для такої техніки повинна відповідати певним характеристикам якості. І перш за все вона повинна мати достатню м'якість, чого не зможе забезпечити проточна вода.

Праски

При прасуванні, ми часто помічаємо виникнення плям, через які може бути зіпсований одяг. Однією з причин неправильної роботи пристрою може виявитися вода для праски, яку Ви заливаєте при його використанні.

Незважаючи на численні способи очищення води, яка біжить з-під крану, її можна назвати найгіршим варіантом для використання. Навіть якщо Ви прокип'ятите її, в ній все одно залишаться елементи, які несприятливо вплинуть на роботу приладу.

Для того, щоб Вам не довелося викидати праску, необхідно заливати в неї очищену воду, яку Ви п'єте, або розведену дистильовану.

Чайники

Досить часто, замість чистої, приємної для очей поверхні, всередині чайника ми бачимо зовсім непривабливий сіро-коричневий наліт. Адже крім непривабливого зовнішнього вигляду, такі утворення призводять до зниження швидкості закипання води і попадання частинок нальоту в напої.

Такий наліт поступово приводить в непридатність Ваш чайник.

При використанні пом'якшеної води, накип на чайнику не виникає і не завдає особливих проблем.

Вода «Еталон - пом'якшення» ідеально підходить для приготування гарячих напоїв, так як в ній відсутні солі жорсткості, але при цьому збережені всі мікро- та макроелементи.

Щоб Ваша техніка служила довго, оберігайте її і використовуйте очищену бутильовану воду!