Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Компанія «Еталон-Україна» провела редизайн етикеток води ТМ «Еталон».

Друзі!

Ми раді повідомити Вам, що компанія «Еталон-Україна» провела редизайн етикеток води ТМ «Еталон». Найближчим часом, в продаж надійде вода об'ємом 5 літрів, з оновленим дизайном.

Основним завданням редизайну було створення сучасної етикетки, яка підкреслила б природність і натуральність продукту.

Саме тому, дизайн усіх 4 видів етикеток Еталон - Пом'якшення, Еталон - Класична, Еталон - Йодована, Еталон - Дитяча об'ємом 5 літрів, виконаний у свіжій кольоровій гамі, ніжних блакитних тонах, з нанесенням всієї необхідної інформація про вид води, мінеральний склад, умови зберігання, виробника. У дизайні етикеток не використано жодного зайвого елемента.

Головним елементом у всіх етикетках є логотип, який зберіг свій первісний вигляд.

В основі нового дизайну етикеток Еталон-Класична і Еталон-Пом'якшення лежить легка хвиля з бульбашками води зверху і переливними відблисками на воді знизу. Підібрані різні кольори назв лінійки дозволяють легко розрізнити типи води.

На етикетці води Еталон-Дитяча з'явилися зображення веселих дітлахів. Шрифт назви води став більш барвистим і грайливим. Така етикетка привертає увагу, як дітей, так і дорослих.

Вода Еталон - Йодована виконана з використанням гри кольорів: ніжних відтінків бірюзового, блакитного, білого, рожевого. Також на етикетці зображені бульбашки води, які плавно переміщуються між собою.

У найближчий місяць, з оновленим дизайном також з'явиться вода ТМ «Еталон» об'ємом 18,9 л. Слідкуйте за нашими подальшими новинами.

Ми дякуємо кожному, хто залишається з нами і щодня обирає нашу воду. Ми стараємось для Вас!