Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Хрещення Господнє разом з «Еталон-Україна»

19 січня відзначається велике церковне свято - Хрещення Господнє або Богоявлення. Раніше це були два різних свята, але пізніше церква об'єднала їх воєдино. У цей день закінчуються Різдвяні святки, які почалися 7 січня.

Християни відзначають Хрещення вже багато століть, тому і традицій сформувалося чимало. Як свідчать перекази, в цей день Ісус Христос занурився в воду річки Йордан, після чого міряни дізналися про його божественне походження.

Компанія «Еталон-Україна» за щорічною традицією разом з служителями православної церкви Святителя Михайла, провели освячення води, свердловини та лінії розливу.

  

Після богослужіння Хрещенська вода дійсно володіє особливою благодаттю, дарує духовне і тілесне зцілення, всім хто з вірою її вживає. Також святу воду прийнято взяти з собою додому і окропляти в житло кожен кут кімнат. Її намагаються зберегти протягом року, щоб використовувати під час хвороби.

 

Навіть ті, хто не встиг набрати водохресної води в сам день Хрещення, можуть замовити її в нашій компанії через онлайн замовлення або у наших операторів за номером (044) 20-707-20. Запрошуємо Вас відвідати сторінку «Акції», і дізнатися які сюрпризи і подарунки ми підготували до світлого свята Хрещення Господнє.