Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

На що необхідно звернути особливу увагу при виборі постачальника води для будинку або офісу?

 

Як правильно вибрати питну воду? Як оберегти себе і свою сім'ю від недоброякісного продукту? Нижче викладені деякі принципи, які допоможуть вибрати гарну якісну питну воду. При виборі постачальника питної води для будинку або офісу важливо звертати увагу на такі фактори:

 

  1. Надійність компанії-виробника. Наскільки відомо ім'я компанії-виробника питної води, які застосовуються технології (чи відповідають технології міжнародним стандартам), чи є діяльність виробника відкритою, тобто є можливість потрапити на екскурсію на виробництво, наявність лабораторії з перевірки води від моменту видобутку води до моменту розливу і доставки питної води. Умови виробництва - основний фактор, що впливає на безпеку бутильованої води.

Варто остерігатися постачальників питної води, у яких виробництво закрито і недоступно для споживача, значить, таким компаніям є що приховувати (антисанітарія на виробництві, неправильно промиваються бутлі, не миються руки).

 

  1. Безпека джерела води. Яка вода вважається безпечною? Під терміном «питна вода» позначають воду, яку можна пити протягом усього життя, і при цьому вона не принесе шкоди вашому здоров'ю. На сьогоднішній день в Україні існують такі основні джерела води - це водопровід, бювети і артезіанські свердловини.

Водопровідна вода - найдоступніша, але хлор, який використовують для знезараження на очисних спорудах, токсичний. З'єднуючись з органічними речовинами, хлор утворює небезпечні для здоров'я канцерогенні речовини. У всьому світі, крім кількох країн (в тому числі і Україна), водопровідна вода вважається технічною, не придатною для вживання. Лікарі мікробіологи і інші експерти не рекомендують вживати водопровідну воду в сирому вигляді. Людина на 80% складається з води. Хлор, накопичуючись в нашому організмі, впливає на клітинному рівні і веде до утворення ракових пухлин.

Вода в бюветах, на жаль також не високої якості. Надлишковий вміст заліза, амонію, марганцю, пестицидів, нітратів роблять цю воду непридатною для пиття. Багато бювети закривають через їх мікробіологічного забруднення.

Натуральна артезіанська вода зі свердловини є найбільш корисною для здоров'я людини. Варто звернути увагу на глибину джерела артезіанської води, до 250 м в свердловину можуть потрапляти пестициди та нітрати.

ТМ «Еталон» використовує артезіанську воду юрського горизонту, глибина свердловини 323 м. На такій глибині вода захищена магнітною від техногенних забруднень і чиста від природи за мікробіологічними показниками.

  1. Мінеральний склад води, корисний для людини. Важливо розуміти, що споживач повинен мати можливість придбати не тільки безпечну воду, але і корисну, збагачену мінералами - кальцієм, магнієм, калієм. Така вода є фізіологічно повноцінною для людини, так як з одного боку забезпечує організм людини всіма необхідними мінеральними речовинами, а з іншого - не навантажує надлишком солей. На етикетці повинен вказуватися склад води.

Звертаємо Вашу увагу! Багато виробників пропонують воду для пиття, отриману методом зворотнього осмосу. Така вода проходить глибоке очищення, позбавлена ​​всіх мінералів і солей корисних для життєдіяльності людини. Іноді виробники штучно насичують воду мінералами, але засвоюваність таких мінеральних речовин набагато нижче на відміну від природного артезіанської води.

Компанія «Еталон-Україна» дотримується думки, що людина максимально повинен отримувати корисні мікро- і макроелементи з натуральних джерел їжі.

 

  1. Захист від підробок. Особливу увагу слід звертати на якість закупорювання бутлів, а саме на наявність «ковпачка першого розкриття» .

 

Компанія «Еталон-Україна» наносе на термальний ковпачок свій логотип, що свідчить про оригінальність товару. На ковпачку повинна бути дата розливу, яка підтверджує справжність води.