Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Полікарбонат - зручний і безпечний вид пластику!

Питання якості питної води останнім часом стає більш популярним, українці все частіше замислюються про здоров'я! Дана тенденція формує збільшення попиту на категорію доставки води в будинки і офіси. А так як в більшості своїй компанії-виробники такої води використовують в якості тари бутля з харчового полікарбонату, поговорить про безпеку даного вигляді пластику.

Знак на дні бутля:

Об’єм  полікарбонатного бутля становить 18,9 літрів. Даний обсяг води є оптимальним для споживання середньостатистичним домогосподарством протягом тижня, тобто середньомісячне споживання сім'ї з трьох осіб складе близько 4 бутлів.Переваги:·         Зручний у використанні! З одного боку, бутель міцний і легкий, з іншого боку, забезпечує правильність води в будинку або в офісі.·         Зносостійкий! Може використовуватися для розливу води близько 50 разів.·         Екологічний: надалі використовується в промисловості, тому є практично безвідходним.·         Безпечний! Полікарбонат виготовляється на основі бісфенолу А (ВРА). Про безпеку даного матеріалу можна знайти безліч різних суперечок, думок і міркувань. До сих пір деякі джерела можуть публікувати інформацію, яка не відповідає дійсності. Однак після багаторічних досліджень і випробувань даної продукції міжнародні профільні організації, які відповідають за якість і безпеку продукції, прийшли до єдиного висновку: полікарбонатна тара безпечна для людини! При цьому немає жодного дослідження, яке б могло підтвердити її негативний вплив на здоров'я людини.


У 2005 Національний Інститут передових наук і технологій Японії одним з перших прийшов до висновку, що використання ВРА не несе ніяких ризиків для людини.

Оцінка ризиків Євросоюзу (European Union (EU) Risk Assessment).

У 2008 році, після численних багаторічних досліджень, які оцінювали, крім інших параметрів, впливу на нервову та ендокринну системи, EURA прийшли до висновку: «Ми вважаємо, що рівень безпеки ВРА, який використовується для виробництва харчового полікарбонату, досить високий для людини. Тому немає необхідності в подальших дослідженнях і зниженні ризиків, крім тих, які вже існують », - Карен Ешбергер, Європейське хімічне бюро, 2008.
Європейське агентство з безпеки продуктів харчування (European Food Safety Authority EFSA).

Дана організація особливу увагу приділяла впливу ВРА на людський організм і його потомство, і в 2008 році прийшла до висновку, що вплив ВРА на плід людини незначно, тому що організм матері виводить ВРА з організму. Вчені також дійшли висновку, що і новонароджений організм здатний виводити ВРА з організму. Таким чином, дана організація визнала безпечним ВРА і для плода, і для новонароджених дітей (липень, 2008).

У 2007 році Агентство з безпеки продукції Німеччини визнало безпечним використання полікарбонатною тари, в тому числі і для немовлят.

У 2008 році США визнали безпечним використання полікарбонатною тари, в тому числі і для дітей до 3-х років.

У 2009 році Міністерство охорони здоров'я Канади підтвердили, що «концентрація ВРА в воді в полікарбонатною тарі незначна і не може надавати негативного впливу на людину».

Також в 2009 році Австралія і Нова Зеландія оцінили ризики ВРА і прийшли до тих самих висновків, що і США і Європа.

У 2010 році Всесвітня Організація Охорони Здоров'я також визнала ВРА безпечним. Таким чином, кожен раз обираючи перевіреного постачальника бутильованої води, Ви можете бути впевнені в безпечності харчового полікарбонату і якості питної води!