Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

Правила догляду за механічною помпою

Помпа з англійської мови перекладається як «насос». Вона являє собою недороге і зручне в застосуванні обладнання, за допомогою якого можна швидко розливати питну воду з тари об'ємом 18,9 літрів. Встановлюється помпа на верхню частину бутиля.

Ніяких проблем з використанням помпи не виникає, якщо використовувати її правильно. Однак помпи для води часто виходять з ладу, так як більшість з нас не дотримується ніяких правил під час її експлуатації. Будь-які помпи для води вимагають миття та дезінфекції. Саму процедура мийки помпи необхідно проводитися щомісяця. Особливих навичок і вимог до виконання даної процедури немає.

Мийка помпи.

Перш ніж приступати до миття, слід ретельно вимити руки. Необхідно зняти помпу з бутиля, вийнявши і роз'єднавши усі трубки. Розбирати прилад потрібно дуже обережно, тому що практично всі його елементи виготовлені з пластику. Після цього слід вимити всі поверхні помпи а також її трубки за допомогою йоржика і засобу для миття посуду. Після чого, всі частини помпи обов'язково потрібно промити під проточною водою. Потім, на чистій серветці або рушнику, слід висушити всі деталі. Після чого помпа для води готова до використання.

Дезінфекція помпи.

Час від часу, помпа вимагає дезінфекції - ця процедура допоможе виключити ризик зараження води хвороботворними мікробами.

Після того, як Ви промили всі частини помпи під проточною водою, потрібно помістити пристрій в спеціальний дезінфікуючий розчин. Для цього необхідно приготувати 1,5 літри 3% перекису водню (готовий розчин можна придбати в аптеці). Помістіть помпу, кран помпи і трубку в розчин і обов'язково прослідкуйте, щоб всі отвори для води були повністю покриті перекисом. Після цього, ретельно промийте всі деталі під проточною водою і висушіть на серветці. Помпа готова до експлуатації.

Своєчасний догляд та очистка обладнання, дозволять Вам бути на 100% впевненими в безпеці і чистоті води, яку Ви вживаєте, а також продовжить термін експлуатації пристрою.