Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Вживання води дитячим організмом

Чи знаєте ви, що велику роль у формуванні дитячого організму і зміцненні імунітету відіграє вода?

Так, тіло дитини на 80% складається з води, а дорослої людини - на 60%. Від кількості і якості води залежить все енергозабезпечення організму, здоров'я і нормальні функції всіх органів, особливо в період їх розвитку, зростання, становлення.

Особливо важливу роль вода відіграє для дитячого здоров'я. Вкрай важливо сформувати у дитини звичку правильного вживання води. Кількість рідини, яку потрібно приймати дитині, змінюється в залежності від його віку, раціону харчування, пори року, кількості фізичних навантажень, вологості повітря.

Велику роль відіграє те, яку саме воду ви даєте дитині. Зокрема, вона повинна бути фізіологічно повноцінною, містити всі життєво важливі макро- і мікроелементи. Вода повинна бути багата на кальцій, натрій і магній, та не повинна містити барвників, ароматизаторів, консервантів, а також інших добавок, які не рекомендуються вживати дітям.

Не рекомендується поїти дітей водою з відкритих джерел. У них можуть потрапити не тільки мікроби, але і різні токсини, і механічні забруднення. Кип'ячена водопровідна вода також не підходить для дитячого організму. Для дезінфекції в водопровідну воду додають хлор, який залишається в ній навіть після кип'ятіння і є вкрай шкідливим для організму.

Якщо Ви задумалися над тим, яку воду замовляти додому для вашої дитини, то радимо звернути увагу на питну воду «Еталон-дитяча». Перевагою такої води є те, що вона містить всі необхідні мінерали для підростаючого організму, знезаражена озоном та ультрафіолетом, без використання шкідливих хімічних засобів. Вживати таку воду можна з  3 років, без кип'ятіння, для засвоєння всього спектру корисних речовин.