Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Вживання води в осінній період

Влітку, через спеку і спрагу ми змушені вживати велику кількість води. Але скільки рідини потрібно випивати восени, коли на вулиці знижується температура і ми вже не так хочемо пити?

Вчені вже давно довели, що ранок потрібно починати не з кави, чаю або соків, а зі склянки води натщесерце. Така рідина поліпшує метаболізми і роботу шлунково-кишкового тракту. Головне правило - вода повинна бути чистою, теплою і без газу.

Вода, в період зміни погоди, найкраща профілактика вірусних захворювань, так як вона виводить всі шкідливі токсини з організму. Рідина необхідна нам для нормального перебігу всіх обмінних процесів в організмі. Якщо води недостатньо, шкідливі речовини надовго осідають в різних органах, в результаті чого знижується імунітет і природній захист організму.

Лікарі називають як мінімум 6 наслідків зневоднення в осінній період:

  • погіршення травлення;
  • зниження імунітету;
  • відсутність енергії;
  • головний біль;
  • погіршення стану шкіри волосся і нігтів;
  • підвищення тиску.

Організм рідше посилає нам сигнали спраги, але продовжує зневоднюватися майже з тією ж швидкістю, що і в літній період. В середньому, добова норма споживання води розраховується за наступною формулою - на 1 кг ваги - 30мг води. Тобто, якщо Ви важите 55 кг, Вам необхідно свою вагу помножити на 30. Відповідно 55 * 30 = 1650 (1,65 літрів в день).

Також, в осінній період ми більше хочемо пити теплий чай, а не чисту воду. Як варіант - заводьте будильник на різний час, щоб не пропускати прийому води і не порушувати водний баланс. Або ж встановіть додаток на Ваш телефон, який так само буде нагадувати Вам про необхідність прийомі рідини.

Оскільки саме вода є провідником корисних речовин до всіх ділянок Вашого організму і від неї залежить ферментативна активність, саме її достатня кількість допомагає зберегти працездатність.

Забезпечити себе в осінній період необхідною кількістю чистої артезіанської води вдома або в офісі Вам буде не важко. Достатньо вибрати воду, яка підійде саме Вам. В асортименті нашої компанії представлено 5 видів води ТМ Еталон https://www.etalon.com.ua/voda, серед яких Ви обов'язково виберете воду потрібну саме Вам.