Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Вода «Еталон» на VIII Міжнародному медичному форумі

05.11.2015
20-22 жовтня Компанія «Еталон-Україна» традиційно брала участь у VIII Міжнародному медичному форумі, який проходив під назвою «Організація діяльності клініко-діагностичних лабораторій відповідно до вимог сучасних міжнародних стандартів». На виставці був представлений весь спектр обладнання, інноваційних розробок і проектів, матеріалів, а також комплекс послуг по створенню, оснащенню, модернізації всіх типів лабораторій різних галузей промисловості, науково-дослідної сфери та медицини.

 

Компанія «Еталон-Україна» соціально-відповідальна компанія, тому для нас дуже важливо бути присутнім на професійно-спрямованих, медичних виставках, адже наша вода відповідає всім лабораторними показниками якості і є від природи повноцінною. Згідно з лабораторними дослідженнями, проведеними за підтримки міжнародної журналістської мережі SCOOP та англомовною газетою Kyiv Post, вода «Еталон» входить до четвірки торгових марок питної бутильованої води з 14-ти перевірених, які відповідають санітарним вимогам. Медики вважають артезіанську воду найчистішою і корисною. Дійсно, в ній немає ніяких мікроорганізмів, вірусів і бактерій, які шкодять здоров'ю людини. У її хімічний склад входить бікарбонат - електроліт, що нормалізує рН крові. При дефіциті бікарбонату кров набуває кислотне середовище, що веде до хронічного почуттю втоми. У хворих з кислою кров'ю спостерігається дисфункція загальної енергетики.

 

Артезіанська вода насичена кальцієм, зміцнюючим кістки, поліпшує функціонування нервової системи, що забезпечує зростання м'язової тканини і підтримуючим їх тонус. Є в ній і фтор - захисник зубної емалі. До того ж він здатний запобігати всілякі недуги ротової порожнини. Фтором спеціально збагачують питну воду. У той час як артезіанська вода сама є його природним джерелом.

 

Вплив артезіанської води позитивно впливає на загальне зміцнення організму, краще протікає обмін речовин, підвищується тонус, стабілізується енергетичний потенціал людини, стимулюється мозкова діяльність, повільніше протікають процеси старіння, відбувається профілактика розвитку багатьох захворювань.

 

Саме тому в рамках виставки компанія «Еталон-Україна» активно пропагує вживання повноцінної артезіанської води та її лікувальний вплив на організм людини. У свою чергу нам було дуже приємно чути гарні відгуки про воду «Еталон» від медиків, директорів клінік та інших відвідувачів, які вже були нашими клієнтами, або ж пробували воду Еталон.