Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

НОВИНИ

Жива вода на кожен день!

22 березня під багатьох країнах світу відзначається Всесвітній день водних ресурсів або Всесвітній день води! Важливо пам'ятати, що світові запаси прісної води не збільшуються, а ось споживання стрімко зростає!

Цей день був оголошений генеральною Асамблеєю ООН в 1993 році, а ідея проведення Всесвітнього дня водних ресурсів вперше прозвучала на Конференції ООН з охорони навколишнього середовища та розвитку в червня 1992 року в Ріо-де-Жанейро. Основні цілі проведення Всесвітнього дня води - це, перш за все, нагадування людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього середовища і розвитку суспільства; про важливість охорони і збереження ресурсів прісної води і водних ресурсів в цілому. 

Відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН, державам запропоновано проводити в цей день заходи, присвячені збереженню і освоєнню водних ресурсів. Так наприклад, 2003 рік був оголошений «Роком прісної води», тим самим підкреслюючи важливість проблеми прісної води в світі.Але ж, як відомо, 70% поверхні Землі, рівно як і приблизно 70% організму людини складається з води, цінність якої незаперечна!Отже:
  • близько 1,4 млрд кв м вода планети Земля - 97,5% солона, відповідно, лише 2,5% всього обсягу води є прісними водами (річки, струмки, озера, болота).
  • При цьому з 35 млн кв км прісної води (це велика частина) - 24,4 млн кв км замкнені в льодовиках, льодах, вічній мерзлоті. 10,7 млн кв км приховані під землею.
  • Що стосується річок, то це 0,002 млн кв км прісної води або 0,01% від всіх її запасів у всіх формах.
               Головне джерело всієї прісної води - океани, з яких щорічно випаровується приблизно 500 тис кв км води (72 тис.з водної поверхні суші). 80% всіх опадів назад в океани і випадають.


Важливо пам'ятати, що світові запаси прісної води не збільшуються, а ось споживання стрімко зростає!

Вода - головне джерело життя! Наше дбайливе ставлення до водних ресурсів, раціональне використання води, впровадження нових досягнень науки в цій сфері, а так само екологічна освіта - єдиний і важливий внесок у збереження головного ресурсу життя на планеті!

 

Приєднуйтесь разом з нами до Всесвітнього Дня Води та зберігайте природу!

Кожен з нас може піклуватися про збереження води та її якості.

Дослідження вказують на вражаючі цифри - щоденно більше 15 літрів води витрачається для змиву в туалеті, і близько 8 – тільки на миття рук. Навіть така проста дія, як вимкнення води під час одного чищення зубів допомагає збереженню більше 10 літрів води на день саме Вами!

І це найлегше, що може зробити особисто кожен з нас! Та ситуація з водою принаймні не погіршиться!

Кожен, хто замовить доставку питної води ТМ ЕТАЛОН  отримає приємний бонус – знижку на весь асортимент води 15% та знижку на помпу 40%.

Якщо Ви ще думаєте, яку воду замовляти додому, то скористайтесь саме зараз шансом отримати знижку на весь рік!

Ми нагадуємо, що кожен може безкоштовно відвідати завод по виробництву питної води ТМ ЕТАЛОН і на власні очі побачити весь процес від видобутку води до її розливу, а також дізнатися багато цікавого щодо артезіанської води!