Email
Пароль
Запам'ятати мене
Забули пароль?
Відміна

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: set

Filename: models/mdl_config.php

Line Number: 245

ВАШ РЕГІОН:
Київ
Черкаси
Біла церква
Бориспіль

СТАТТІ

Схуднення за допомогою води

Вода - основне джерело життя на Землі. Вона є найважливішим елементом для функціонування нашого організму. Вода допомагає регулювати температуру тіла, процес травлення, виводити шлаки і токсини, зміцнювати м'язи і суглоби, зволожувати шкіру.

Дієтологи стверджують, що для нормального функціонування організму, необхідно 30 мл. рідини на 1 кг. ваги для жінок, і 40 мг. - для чоловіків.

Щоб схуднути за допомогою води, необхідно дотримуватися деяких простих правил. Вранці натщесерце потрібно випивати склянку чистої води. Для додання їй смаку можна додати в неї шматочки лимона або апельсина. Щоб не перевантажувався шлунок і не збивалося дихання, пити воду слід повільно, невеликими рівними ковтками. Після цього, принаймі тридцять хвилин, нічого не можна їсти. Адже рідина, вжита до, а не після їжі нормалізує процес травлення і допомагає позбутися від зайвих кілограмів. Вода займає певний обсяг в шлунку і відчуття голоду знижується, а обмін речовин, що потрапили слідом з водою в організм, прискорюється. Пити під час їжі також не можна, це може порушити травні процеси, так як вода розбавляє шлунковий сік. Після їжі, протягом 1,5-2 годин необхідно утриматися від вживання води, також щоб не нашкодити здоров'ю. Вода, що надходить невеликими порціями, відмінно засвоюється організмом і дарує на весь день відчуття легкості і бадьорості.

Величезним плюсом води є те, що вона не калорійна. Завдяки воді пропадає почуття голоду. Випита за день вода створює ілюзію ситості.

Якщо дотримуватися правильного режиму прийому води, кілограми почнуть зникати. Для максимально ефекту, потрібно додати заняття спортом, прогулянки на свіжому повітрі і постаратися вживати корисну їжу.

Воду для пиття необхідно вживати відмінної якості, без запаху і різних добавок. Побільше уваги приділяйте якості води, яку п'єте. Покращення здоров'я не відбудеться, якщо пити воду з-під крана. Купуйте і пийте тільки чисту і корисну воду та залишайтеся завжди красивими і здоровими!